FOTO-ARCHIEF

NUCHELEN DOORHEEN DE JAREN

nuchelen nijvert

NUCHELEN NIJVERT


juli 2013

Tijdens het evenement 'Nuchelen Nijvert' is de nostalgische vierkantshoeve van Nuchelen in Heppeneert (Maaseik) dé locatie voor een explosie van creativiteit en noeste nijverheid. 
lees meer


BEELDHOUWEN AAN DE MAAS

augustus 2005

Twee weken lang, van 12 tot 28 augustus 2005, kapten, zaagden, bouchardeerden en polijstten de acht geselecteerde kunstenaars aan hun blok arduin. Toevallige bezoekers en kunstliefhebbers konden hen elke dag opnieuw aan het werk zien
lees meer

wiewoontwaarwoontwie

WIEWOONTWAARWOONTWIE

juli 2012

verschillende opkomende kunstenaars stellen hun werk aan het publiek in Nuchelen voor. Onder het thema WIEWOONTWAARWOONTWIE, wordt Nuchelen tijdelijk bewoond door een aantal jonge kunstenaars.
lees meer


KUNST OP HET HOF

juli 2009

Op 10, 11 en 12 juli 2009 organiseerde KVLV haar kunstroute met tentoonstellingen in het Maasland. Onder de noemer "Kunst op het hof" werd het werk van enkele tientallen kunstenaars voorgesteld op dertien verschillende plaatsen.
(foto's weldra online)

 

playart foto archief

PLAYART

juli 2011

Schilders, graffitikunstenaars, designers, striptekenaars, 14 jonge beeldende stormers toonden in Nuchelenhof hun kunsten en werken. Met live muziek en vol jeugdig enthousiasme (her)maakten zij het hof, een weekend lang.
lees meer


DE INGEBEELDE ZIEKE

zomer 2008

Nuchelen houdt ook van theater en ontving in 2008 niemand minder dan de heer Molière, vertegenwoordigd door de acteurs van Speelgroep van Eyck...
lees meer